Brengt orde en stijl in jouw ruimte

Allure kasten op maat in [[plaatsnaam]]

Maatwerk voor de perfecte opbergervaring

Ontdek de mogelijkheden bij Vinke Beilen om jouw perfecte kast op maat te realiseren. Een stijlvolle garderobekast, een luxe inloopkast of een praktische wasmachinekast. Alles is mogelijk op basis van jouw wensen.

Voordelen:

check (1).png  Bepaal zelf de indeling en uitstraling van jouw kledingkast.

check (1).png  Ruim 60+ kleuren en patronen.

check (1).png  Past in de gewenste ruimte, alles wordt op maat gemaakt.

 

Allure kasten

Een Allure Kast op maat

Heb je een smalle gang of schuin dak of wil je in een kamer een luxe inloopkast maken? Dankzij maatwerk is het allemaal mogelijk. Vinke Beilen helpt je om jouw gewenste kast op maat te laten maken. Je stelt de indeling tot in de kleinste puntjes samen, precies zoals jij dat wilt. Van handige lades, om je kleding netjes te organiseren, tot geïntegreerde verlichting om de sfeer te versterken. Het is allemaal mogelijk. We zorgen ervoor dat elke millimeter van jouw opbergmeubel op maat perfect past bij jouw leefruimte. Zo creëren we een kast die perfect past bij jouw levensstijl en waar je elke dag van geniet.

De mooiste opbergoplossingen

Allure kasten

Kasten op maat: een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur

Wil je een kast die meer is dan een functioneel meubelstuk? Een op maat gemaakte Allure kast is een toevoeging aan iedere ruimte. Ga je voor een luxe wandkast, tv-meubel of wasmachinekast? Wij stellen jouw gewenste opbergmeubel samen. Je kunt het samenstellen in vele kleuren, maten en patronen. Gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten.

Collectie Allure kasten

Allure kasten

Over Allure kasten

De naam zegt het eigenlijk al. Wil je een indrukwekkende kast samenstellen, die past in de ruimte waar jij deze wilt hebben? Ga dan voor de kasten van Allure. Met materialen van hoge kwaliteit heb je jarenlang plezier van jouw nieuwe kast.

Veelgestelde vragen over Allure kledingkasten op maat

Jouw stijl, jouw kast: maak nu een afspraak

Ben je klaar om jouw ruimte te transformeren met een prachtige, op maat gemaakte kast van Allure? Maak vandaag een afspraak bij Caspar Dekkers Interieurs. Vul hieronder het formulier in en ontdek de mogelijkheden om jouw Allure kast samen te stellen.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Dit is de tekst voor het formulier. Vul deze via attributen
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)