op elke 2e NL Label zonwering

40% korting

40% korting op elke 2e NL Label zonwering

Geldig tot 31-07-2021

Het is zomeropruiming bij Caspar Dekkers Interieurs! Je ontvangt onder meer 40% korting op ieder 2e zonweringproduct van NL Label. De ideale tijd om je bestaande zonwering te vervangen! De korting geldt op de gehele collectie en combineren mag. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Actievoorwaarden

• Geldig op alle collecties NL Label zonwering, bestaande uit vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, Multishades, plissés, duettes, rolgordijnen, verticale jaloezieën.
• Combineren mag
• Korting geldt op voordeligste product met standaard bediening
• Niet in combinaties met andere acties en/of kortingen
• Actie geldig t/m 31 juli 2021

Bekijk ook onze andere acties

NL Label PVC vloer de 2e vierkante meter 50% korting

Ook zo fan van PVC? Tijdens onze Opruiming kun je een mooie NL Label PVC vloer voor een gunstige prijs scoren. In de PVC vloerencollectie van NL Label vind je voor elk interieur een mooie kwaliteitsvloer. Speciaal geselecteerd door onze stylisten. Dat is een goeie deal!

NL Label zonwering 4e kado

Een oplossing voor elk raam met NL Label zonwering! Onze collectie binnenzonwering bestaat uit Duette® Shades, Plissé Shades, Multishades, rolgordijnen, Silhouette Shades, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën (van hout en aluminium) en verticale jaloezieën. Tijdens de Opruiming ontvang je korting op alle NL Label zonwering, mix en match!

Tapijt 2e meter 50% korting Desso, Bonaparte, Parade en Jabo

Met een tapijt van Desso, Bonaparte, Parade of Jabo kies je voor de mooiste en beste oplossing voor jouw interieur. Een tapijt van deze A-merken is niet alleen een fraaie upgrade van je woning, het helpt ook om de akoestiek in huis te verbeteren! Neem ook een kijkje bij de Desso, Bonaparte, Parade en Jabo collectie. Er zit altijd iets voor jouw smaak bij. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk de mogelijkheden!

Tarkett Supernature PVC de 2e vierkante meter 50% korting

Ga jij deze Opruiming ook voor een veelzijdige PVC vloer? Dankzij de nieuwste digitale printtechniek is de Supernature collectie zeer natuurgetrouw en heeft geen zichtbare patroonherhaling meer. In de vloerencollectie van Tarkett Supernature vind je voor elk interieur en elke ruimte in huis de perfecte vloer. En met de aantrekkelijke korting nu een heel goed idee!

Artelux of Kobe gordijnen 5e meter kado

Met gordijnen maak je je huis helemaal af. Ze geven een ruimte direct sfeer en zorgen voor privacy en goede isolatie van je huis. We geven tijdens de Opruiming elke 5e meter gordijnstof van deze topmerken kado.

Therdex PVC de 2e vierkante meter 50% korting.

Ga jij deze Opruiming ook voor een veelzijdige PVC vloer? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! In de vloerencollectie van Therdex vind je voor elk interieur en elke ruimte in huis de perfecte vloer. En met de aantrekkelijke korting die je nu ontvangt op PVC ligt hij ook nog eens heel voordelig bij jou thuis.

De Ploeg gordijnen 5e meter kado

Ga jij deze Opruiming ook voor een veelzijdige PVC vloer? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! In de vloerencollectie van Therdex vind je voor elk interieur en elke ruimte in huis de perfecte vloer. En met de aantrekkelijke korting die je nu ontvangt op PVC ligt hij ook nog eens heel voordelig bij jou thuis.

Kendix gordijnen 5e meter kado

Met gordijnen maak je je huis helemaal af. Ze geven een ruimte direct sfeer en zorgen voor privacy en goede isolatie van je huis. We geven tijdens de Opruiming elke 5e meter gordijnstof van Kendix kado.

Loft79 gordijnen 5e meter kado

Ga jij deze Opruiming ook voor een veelzijdige PVC vloer? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! In de vloerencollectie van Therdex vind je voor elk interieur en elke ruimte in huis de perfecte vloer. En met de aantrekkelijke korting die je nu ontvangt op PVC ligt hij ook nog eens heel voordelig bij jou thuis.

Luxaflex® Duette® of Plisse 4e kado

De paradepaardjes van Luxaflex®: Duette® of Plissé Shades. Toepasbaar op vrijwel iedere raamvorm en altijd even stijlvol. Kom naar onze winkel om meer te weten te komen over de trendy stoffen, kleuren en de toepassingen.

Luxaflex® screens 4e kado

Het is een goed moment om je voor te bereiden op zonnige maanden thuis. Je ontvangt tijdens de Luxaflex® Adviesweken nu de 4e screen kado. Je ontvangt het voordeligste product met standaard bediening kado!

Luxaflex® Powerview® Hub 100 euro korting

Houd je van gemak en comfort? Dan is PowerView® Automation ideaal. Hiermee bedien je je raambekleding eenvoudig met je smartphone, tablet of afstandsbediening. De Hub zorgt voor de connectie tussen de raambekleding en je apparaten. Je ontvangt nu 100 euro korting op de Powerview® Hub!

Luxaflex® zonwering 4e kado

Op zoek naar mooie, slimme en praktische raamoplossingen? Profiteer dan nu tijdens de Luxaflex® Adviesweken en ontvang de 4e kado! Luxaflex® Plissé en Duette® Shades, Horizontale en Houten Jaloezieën en Horren. Combineren mag!

Luxaflex® horren 4e kado

Op zoek naar mooie, slimme en praktische raamoplossingen? Met een Luxaflex® hor voor je deur of raam hou je ongewenste insecten buiten. Wel zo fijn met die warme lentedagen. En wat dacht je van de muggen die je nachtrust kunnen verknallen, je houdt ze met de horren allemaal buiten de deur. Profiteer dan nu tijdens de Luxaflex® Adviesweken en ontvang de 4e hor kado!

Remote en oplader twv €53 kado

NL Label Duette en Plisse met Bliss Motorisation. Nieuw, nu ook NL Label zonwering met smartphone bediening. Bliss brengt slimme raamdecoratie binnen handbereik. Bedienbaar met smartphone of afstandsbediening en mogelijk met timers en scènes. Zonder hub, wifi of ingewikkelde bedrade installatie, de accu is verwerkt in het product.

Dinerbon kado bij Desso en Parade tapijt

Voor het mooiste en zachtste tapijt ben je bij ons aan het goede adres. Kies uit de uitgebreide tapijtcollecties van Desso en Parade het tapijt of op maat gemaakte karpet dat bij jouw interieur past. Warm, comfortabel én volgens de laatste trends. Bij aankoop van een Desso of Parade tapijt in april kun je dubbel genieten: je ontvangt nu een dinerbon kado!

Luxaflex® zonwering 4e kado April

Heerlijk, de zon in huis! Speel met het zonlicht en stem de filtering af op jouw woonwensen. Nu de zon steeds meer schijnt is het een goed moment om je huidige zonwering en wensen onder de loep te nemen. In april 2021 profiteer je van het 4e Luxaflex® product gratis, ideaal! Maak direct een afspraak met één van onze interieuradviseurs om je wensen te bespreken.

Luxaflex® 2e hor 50% korting

Op zoek naar mooie, slimme en praktische raamoplossingen? Met een Luxaflex® hor voor je deur of raam hou je ongewenste insecten buiten. Wel zo fijn met die warme lentedagen. En wat dacht je van de muggen die je nachtrust kunnen verknallen, je houdt ze met de horren allemaal buiten de deur. Ontvang nu 50% korting op de op de 2e Luxaflex® hor.

Schoonloopmat kado bij een NL Label PVC vloer

Bescherm je vloer tegen krassen en vuil met een schoonloopmat. Bij aanschaf van een NL Label PVC vloer, krijg je een NL Label schoonloopmat kado. Bekijk de voorwaarden op onze website.

PowerView® remote en pebble kado bij Silhouette® Shades

Houd je van gemak en comfort? Dan is PowerView® Automation ideaal. Hiermee bedien je je raambekleding eenvoudig met je smartphone, tablet of afstandsbediening. De Hub zorgt voor de connectie tussen de raambekleding en je apparaten. Bij aanschaf van Silhouette Shades met Powerview Automation ontvang je de remote en pebble twv € 79,50 kado.

NL Label rolgordijnen en multishades 4e kado

De hele collectie NL Label rolgordijnen en multishades, 4e kado, Voordeligste product met standaard bediening kado. Mix en match.

Luxaflex® hor 15% korting

Op zoek naar mooie, slimme en praktische raamoplossingen? Met een Luxaflex® hor voor je deur of raam hou je ongewenste insecten buiten. Wel zo fijn met die warme lentedagen. En wat dacht je van de muggen die je nachtrust kunnen verknallen, je houdt ze met de horren allemaal buiten de deur. Ontvang nu 15% korting op elke Luxaflex® hor.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op elke 2e NL Label hor

Het is zomeropruiming bij Caspar Dekkers Interieurs! Je ontvangt onder meer 40% korting op de 2e NL Label hor. Profiteer nu van deze fijne actie voor de zomermaanden en hou insecten en pollen buiten. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op de 2e meter Novilon

Het is zomeropruiming bij Caspar Dekkers Interieurs! Je ontvangt onder meer bij aanschaf van een Novilon vloer 40% korting op de 2e meter. Kies uit diverse prachtige dessins, van visgraat tot betonlook. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op de 2e meter NL Label vinyl

Het is zomeropruiming bij Caspar Dekkers Interieurs! Je ontvangt onder meer 40% korting op de 2e meter NL Label vinyl. Kies uit diverse prachtige dessins, van visgraat tot betonlook. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op elke 2e NL Label zonwering

Het is zomeropruiming bij Caspar Dekkers Interieurs! Je ontvangt onder meer 40% korting op ieder 2e zonweringproduct van NL Label. De ideale tijd om je bestaande zonwering te vervangen! De korting geldt op de gehele collectie en combineren mag. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op elke 2e meter Artelux en Kobe gordijnen

Het is zomeropruiming bij Caspar Dekkers Interieurs! Je ontvangt onder meer bij aanschaf van Artelux en Kobe gordijnen 40% korting op elke 2e meter. Kies uit vele prachtige stoffen, variërend van transparant tot bijna verduisterend. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op de 2e meter Jabo tapijt

Het is zomeropruiming bij Caspar Dekkers Interieurs! Je ontvangt onder meer bij aanschaf van Jabo tapijt 40% korting op de 2e meter tapijt. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op de 2e meter Parade en Desso tapijt

Het is zomeropruiming bij Caspar Dekkers Interieurs! Je ontvangt onder meer bij aanschaf van een Parade of Desso tapijt 40% korting op de 2e meter tapijt. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op de 2e meter NL Label PVC

Het is zomeropruiming bij Caspar Dekkers Interieurs! Je ontvangt onder meer bij aanschaf van NL Label PVC 40% korting op de 2e meter. Kies uit diverse populaire dessins. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming