of je nu voor hout(look), beton of zacht en warm gaat, je vidnt jouw nieuwe vloer in onze vloerencollectie.

Caspar Dekkers Interieurs als je voor zeker gaat.


Ben je toe aan een nieuwe vloer? Dan ben je bij Caspar Dekkers Interieurs aan het juiste adres. Of je nu een sterke, harde vloer zoekt voor de woonkamer, een zacht tapijt voor in de slaapkamer of een waterbestendige vloer voor de keuken of badkamer. Voor elke ruimte in jouw huis is er een geschikte vloer te vinden in onze vloerencollectie. In onze winkel verkopen wij laminaat, pvc, vinyl, tapijt, linoleum en houten vloeren van o.a. onze leveranciers Desso, Marmoleum, Therdex en ons eigen private label, NL Label. Voor elke woonwens en ruimte in huis verkopen wij de geschikte vloer. Kom naar Caspar Dekkers Interieurs Jouw binnenhuisadviseur in de regio in de regio Vlijmen, Waalwijk en Den Bosch om alle mogelijkheden te zien en je te laten adviseren over de geschikte vloer voor jouw woning.

De beste vloerencollectie vind je bij de erkende interieurspecialisten van Jouw Binnenhuisadviseurs.

Graag adviseren onze gediplomeerde stylisten jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in één van onze woonwinkels of maak een afspraak voor een goed advies.
ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.