Een betonlookvloer zonderkoude voeten

Slogan logo Dat is een goed idee!

Het is stoer, robuust en combineert met talloze woonstijlen: een betonnen vloer. Toch is (kaal) beton niet voor elke woning geschikt, gelukkig zijn veel alternatieven voor een vloer waarmee je toch de betonlook in huis haalt. We vertellen je er graag meer over!

Voor elke woonsituatie een perfecte betonvloer

Een betonvloer is prachtig, maar niet altijd mogelijk en praktisch. Goed nieuws: er zijn verschillende vloeren met de looks van een betonvloer die voor elke woonsituatie geschikt zijn. Een betonlook is mogelijk in verschillende typen vloeren: pvc, vinyl en marmoleum. Vloeren die naast praktisch ook nog eens heel natuurgetrouw zijn waardoor de stoere woonsfeer gewoon behouden blijft.

Pvc vloer in betonlook

Als je kiest voor een pvc vloer met de uitstraling van beton kun je ervan uitgaan dat elke strook of tegel uniek is en een realistische structuur heeft. Een pvc vloer voelt van zichzelf al warm aan doordat het materiaal de kamertemperatuur aanneemt. Fijn als je graag op blote voeten loop in huis. Om je voeten én huis ook in de winter goed warm te houden: een pvc vloer is ook geschikt voor vloerverwarming. Hiervoor adviseren we wel voor de gelijmde pvc-variant te kiezen, die vloer is net iets dunner en dat geleidt de warmte beter.

Marmoleum in betonkleuren

Als je kiest voor een marmoleum vloer heb je de keuze uit tal van betonkleuren en –dessins. Daarnaast profiteer je van de andere voordelen van deze natuurlijke, duurzame vloer. Heb je vloerverwarming? Dat kan prima gecombineerd worden met marmoleum. Ook deze vloer voelt van zichzelf al warm aan en heeft een goede warmtegeleiding.

Vinyl met de uitstraling van beton

De derde vloer in onze collectie die je kunt kiezen met een betonlook is vinyl. Een onderhoudsvriendelijke kunststof vloer die toepasbaar is in alle ruimtes in huis. Het voordeel aan een vinylvloer in betonlook is dat de vloer leverbaar is aan één stuk waardoor je een glad, strak en naadloos resultaat krijgt. Vinylvloeren voelen daarnaast ook nog eens comfortabel en warm aan, zijn veerkrachtig, gemakkelijk schoon te houden en geluiddempend.

Ben je benieuwd naar de verschillende betonlook vloeren en –kleuren? Je bent altijd welkom in onze winkel om de mogelijkheden te bekijken en met ons te bespreken of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies bij ons in de winkel, dan nemen we uitgebreid de tijd om jou de verschillende vloeren te laten zien!