Er is eenvloer voor elkewoonstijl

Slogan logo Dat is een goed idee!

Wat is jouw favoriete woonstijl? Dit zegt veel over welke vloer het best bij jou en je interieur past. Wij helpen je graag op weg bij het maken van deze moeilijke keuze! Per woonstijl geven we je tips voor de perfect bijpassende vloer. Lees snel verder!

Industrieel & Vintage vloer

Een industriële look is snel gecreëerd door middel van een vloer. Een perfect afgewerkte vloer vind je in een Industrieel & Vintage interieur vrijwel nooit terug. Een verweerde houten of betonnen vloer past juist perfect! Vind je een echte gietvloer te veel gedoe? Dan heeft Novilon de oplossing voor jouw interieur. Niet alleen hebben deze vloeren een mooie uitstraling, ook zijn ze onderhoudsvriendelijk en zeer fijn geprijsd!

Lifestyle & Landelijk vloer

In de woonstijl Lifestyle & Landelijk is de vloer vaak van hout. Denk aan extra brede planken van donker hout met knoesten en oneffenheden. Met zo’n vloer heb je bijna geen meubels nodig om warmte en sfeer aan een huis te geven. Vloerkleden doen het ook goed in deze woonstijl. Denk bijvoorbeeld aan kleden gemaakt van natuurlijke materialen zoals sisal, jute en wol. Onze merken Desso, Parade en Bonaparte hebben een uitgebreide collectie vloerkleden voor iedere stijl. In een landelijk interieur zien we ook veel vloertegels, zowel met als zonder dessin. Kom bij ons langs in de woonwinkel voor meer inspiratie!

Een Lifestyle & Landelijk vloer zie je op de afbeelding links

Modern & Design vloer

De beste basis voor een Modern & Design interieur is een strakke en spiegelgladde vloer. Dit geeft ruimte voor een echt statement. Denk hierbij aan een opvallend kunstwerk, een gekleurde bank of een vloerkleed met een grafisch design. Een pvc-vloer is een geschikte keuze voor deze woonstijl, net als marmoleum met een betonlook; zolang het maar past binnen de strakke vormgeving van de Modern & Design woonstijl.

Een Modern & Design vloer zie je hierboven op de rechter afbeelding.

Stijlvol & Klassiek vloer

Bij de woonstijl Stijlvol & Klassiek wordt vaak gekozen voor een vloerkleed of kamerbreed tapijt van Desso, Parade. Bij Desso weten ze als geen ander hoe ze architectuur en design kunnen combineren met de laatste trends en Parade maakt rijke en luxe tapijten van topkwaliteit. Voor een luxueuze woonstijl weet je zeker dat je bij deze merken goed zit. In deze woonstijl wordt er ook vaak gekozen voor donker hout, een visgraatparket of natuursteen. Rijke materialen die een echte aanvulling zijn voor je interieur, dat staat bij deze woonstijl voorop.

Een Stijlvol & Klassieke vloer vind je hieronder op de linker afbeelding.

Basic & Puur vloer

De woonstijl Basic & Puur staat voor een interieur zonder poespas, en dit geldt dus ook voor de vloer. Denk aan hout in lichte tinten, of lichtgrijs beton. Dit hoeft natuurlijk niet echt te zijn! Met onze uitgebreide collectie van pvc-vloeren, laminaat, marmoleum, enzovoort creëer je de sfeer in huis die jij wilt. Wij helpen je daar graag bij met persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Hiervoor komen we graag bij jou thuis langs of nodigen je uit bij ons in de woonwinkel. Samen komen we tot het perfecte eindresultaat!

Een Basic & Puur vloer vind je op de rechter afbeelding hierboven.


Wij staan graag voor je klaar om al je wensen te bespreken! Omdat wij expert zijn op het gebied van vloeren helpen wij je het best bij het creëren van je ideale interieur. Kom bij ons langs in de woonwinkel met een ruime keuze aan verschillende merken voor op de vloer, of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies bij jou thuis!