Hoe je de kleurHeart Wood toepast inhet interieur

Het is bijna Valentijn! Misschien doe je wel helemaal niks met deze dag of misschien wil je in de lijn van Valentijn doorbouwen op de romantiek, warmte en wellicht wel liefde in je interieur! En hoe kan dat beter dan met de kleur Heart Wood? We vertellen je graag met welke producten en bijbehorende kleuren je Heart Wood goed kunt toepassen.

Terug naar de basis met aardse tinten op de vloer

Heart Wood is een perfecte kleur om te combineren met aardetinten. Het warme, rustige roze werkt goed samen met de harmonieuze kleuren in het aardse kleurenpalet. Denk bijvoorbeeld aan een bruine laminaatvloer, of een mooie PVC-vloer in de richting van de kleur grijs. De aardetinten zijn hoe dan ook een prachtige manier om Heart Wood mee te combineren.

Vloerkleedtrends combineren met Heart Wood

We hebben er al vaker over geschreven, maar de kleur blauw in een nieuw vloerkleed is een absolute must have! Denim Blue, Ink blue, Navy blue, het kan allemaal heel goed gecombineerd worden met de kleur Heart Wood. Ook in tapijt kun je deze kleur goed kwijt. Blauw op de vloer zorgt voor een moderne tint aan je interieur. Juist door de combinatie met de kleur roze ziet jouw interieur er weer uit als nieuw!

Heart Wood combineren met raamdecoratie

De aardetinten die we ook voor op de vloer benoemden kunnen goed voor de ramen worden teruggebracht. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke kleuren in je Duette® of Plissé Shades of kies bijvoorbeeld voor houten jaloezieën in een natuurlijke kleur. Of kies voor een mooie print op de raamdecoratie!

Heart Wood in je woonstijl

En in welke woonstijl past de kleur Heart Wood allemaal? Het leuke aan deze kleur is dat hij eigenlijk in heel veel woonstijlen past. Zo kun je in de woonstijl Lifestyle & Landelijk heel goed uit de voeten met de kleur van het jaar, maar ook in de woonstijl Basic & Puur en Modern & Design past de kleur Heart Wood erg goed.

Wil je Heart Wood liever niet op de muur terug laten komen? Kies er dan voor om bovengenoemde kleuren te gebruiken in combinatie met accessoires in de kleur van 2018. Roze bloemen, mooie kussens of wellicht een plaid voor op de bank kunnen jou perfect helpen in de ontwikkeling van een warme en sfeervolle inrichting met daarbij de kleur Heart Wood! Wil je nog meer weten over Heart Wood? Maak een afspraak bij ons in de winkel of maak een moodboard met onze inspiratie app. Neem het moodboard mee naar de winkel, zo kunnen we nog gerichter voor jou aan de slag!