NL Labelin elkewoonstijl

Slogan logo Dat is een goed idee!

Wat is er nou lekkerder dan je te laten inspireren door onze woonstijlen? We hebben de afgelopen tijd al veel geschreven over de diverse woonstijlen en hoe deze terugkwamen bij verschillende hotels door heel Nederland. Zo vond je bij Boutique hotel Staats een prachtige weergave van de woonstijl Basic & Puur, Hotel Zenden in Maastricht vertoonde veel gelijkenissen met de woonstijl modern & design, The Hoxton in Amsterdam borduurt goed voort op stijlvol & klassiek, Logement No5 heeft een prachtige invulling gegeven aan lifestyle & landelijk en bij Hotel de Sterrenberg zit je goed als je houdt van een industriële en vintage stijl.

Wist je dat deze woonstijlen heel goed in huis zijn door te voeren met onze prachtige NL Label producten? In deze blog nemen we per woonstijl met je door welke NL Label producten hiervoor ideaal geschikt zijn!

Basic & puur

In de woonstijl Basic & Puur staan natuurlijke materialen en aardse kleuren centraal. En waar beter dan op de vloer en voor de ramen kun je deze kleuren doorvoeren? Binnen de collectie van NL Label kun je met bijvoorbeeld het NL Label Gordijn Watergang een prachtige natuurlijke sfeer neerzetten. Ook de NL Label PVC-vloer Esbo heeft een prachtig natuurlijk karakter waarmee je een warm geheel creëert. Ook lekker voor op de vloer: een karpet! Binnen de NL Label collectie zit je erg goed. Het NL Label karpet Milaan is een goede toevoeging aan alle natuurlijke kleuren.

Modern & design

Lichte kleuren, strakke lijnen en ruimschoots de mogelijkheid voor decoratie, dat vind je in de woonstijl modern & design. Maak je woning tot een ontspannen en modern geheel! Binnen de NL Label collectie kun je met Gordijn Elim een super sereen beeld creëren. En wat dacht je van het NL Label Karpet Rimini? Leg het karpet half onder je bed en je stapt altijd met warme voeten uit bed! Aan mooie aanvulling aan het karpet is bijvoorbeeld het NL Label Vinyl Kensinton.

Stijlvol & klassiek

De woonstijl stijlvol & klassiek is perfect voor de liefhebbers van een rijk vormgegeven inrichting waarin ranke meubelen worden afgewisseld met donkere kleuren die samen een sfeervol geheel vormen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het prachtige NL Label PVC Reine? Deze vloer, in visgraat gelegd, geeft je ruimte een warm karakter en is erg goed te combineren met een kleed in grijstint, zoals bijvoorbeeld het NL Label Karper Aruba. En op de muur? De gordijnen Klundert van NL Label zijn een ideale aanvulling binnen deze woonstijl. Het donkerblauwe is perfect te combineren met de warme tinten die binnen deze woonstijl zo goed passen.

Lifestyle & landelijk

We hebben al veel geschreven over de natuur in huis halen, maar binnen de woonstijl lifestyle & landelijk kun je hiermee wel heel goed uit de voeten! Kies voor een mooie afbeelding op de muur met het NL Label fotobehang Moos, zo kijk je altijd naar een prachtig vormgegeven muur. Met het Vinyl Maasvallei van NL Label kies je voor een vloer met subtiele streep. Extra lekker is dat vinyl altijd warm en zacht aanvoelt! Als je een natuurlijke uitstraling voor je ramen wilt zijn bijvoorbeeld groene NL Label Duette® Shades hier erg geschikt voor.

Industrieel & vintage

Je kiest voor een Industrieel & vintage woonstijl als je wil dat jouw inrichting er stoer en van deze tijd uitziet. Als je een betonlook wilt creëren kies je voor NL Label PVC Valencia in huis. Deze vloer is erg goed te combineren met NL Label Horizontale jaloezieën die het geheel extra industrieel maken! Zoek je een vloer die bijdraagt aan een industriële look? Kies dan voor NL Label Karpet Hamilton. Aanvullend op deze woonstijl zijn accessoires waarin metalen terugkomen. Zo wordt het geheel prachtig en smaakvol vormgegeven.