Vijf redenen waarom een binnenhuisadviseurjou de beste oplossing biedtvoor een nieuw interieur

Slogan logo Dat is een goed idee!

Wie bezig gaat met de inrichting van een nieuw interieur of een nieuwe stijl loopt altijd als eerste aan tegen de simpele vraag: wat gaan we met de ruimte doen? Je zoekt een nieuwe vloer, nieuwe raamdecoratie of wellicht een nieuw behang, maar waar begin je? Door een binnenhuisadviseur in te schakelen ben je verzekerd van een professioneel advies met een traject waarbij je alles uit handen wordt genomen. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan hier vijf redenen waarom een interieuradviseur jou de beste oplossing biedt voor een nieuw interieur!

#1. Verrassend professioneel advies

Met een binnenhuisadviseur kies je voor iemand die met je meedenkt. De adviseur weet immers maar al te goed wat er allemaal te koop is en wat er allemaal kan in de praktijk. En soms heb jij zelf specifieke wensen! Je wilt iets gemakkelijk kunnen bedienen, je zoekt een voordelige keuze, een mooie oplossing…het kan allemaal! Kies je voor een binnenhuisadviseur dan adviseren we jou maar al te graag wat voor jou het beste is, we komen altijd met een verrassend advies!

#2. Zichtbaar vakmanschap: we meten écht goed in

Het echt goed opmeten van een ruimte of van het kozijn is een nauwkeurige klus. Misschien heb je wel een raam met speciale vorm? Bij Jouw binnenhuisadviseur zorgen we voor het écht goed inmeten van hetgeen voor jouw woonsituatie belangrijk is. En is alles geplaatst? Dan zorgen we er voor dat we alles goed controleren zodat je ook echt langdurig plezier ervaart van jouw nieuwe woonproducten!

#3. Uitgebreide garanties

Door met ons in zee te gaan kies je niet alleen voor vakwerk. Je kiest ook voor uitgebreide garanties. En in die garanties durven wij heel ver te gaan. Omdat we werken met A-merk kwaliteit en goed geschoolde binnenhuisadviseurs en stoffeerders, kunnen wij er voor staan dat jij jarenlang van je aanschaf kunt genieten. En is er na een paar weken iets aan de hand? Dan zorgen we ervoor dat alles zo goed mogelijk wordt hersteld!

#4. Je kiest enkel voor vakmensen!

Sommige klussen in huis moet je gewoon door vakmensen laten uitvoeren. Je hebt een prachtige trap in huis maar wil daar graag bekleding op hebben? Wij kunnen je helpen! Heb je een ongelijke vloer in huis? Laat ons hem voor je egaliseren! Door onze jarenlange ervaring bieden we altijd een prachtige oplossing voor jouw woonsituatie. We hebben oog voor detail en bieden dus echt zichtbaar vakmanschap.

#5. Een eerlijke prijs

Niets is zo vervelend als addertjes onder het gras of onverwachte kosten achteraf. Daarom zorgen we er bij Jouw binnenhuisadviseur voor dat je altijd een eerlijke prijs ontvangt voor dat wat je in huis wilt veranderen. En door de heldere offerte, waarin we echt alles voor je meenemen, weet je altijd precies waar je aan toe bent. Goede deal toch?

We geven graag advies over veel voorkomende vragen, maar we helpen je ook graag als je juist een hele specifieke vraag hebt! Wil je meer weten over de mogelijkheden bij jou thuis? Maak een afspraak bij ons in de winkel of maak een moodboard met onze inspiratie app. Neem het moodboard mee naar de winkel, zo kunnen we nog gerichter voor jou aan de slag!