Vijf voordelen voor hetlaten leggen van eennieuwe vloer

Slogan logo Dat is een goed idee!

Met het kiezen van een nieuwe vloer zijn er niet alleen vragen over het uiterlijk van de vloer die je dient te beantwoorden. Naast de keuze voor een bepaald type vloer, is het ook belangrijk om jezelf af te vragen hoe je de vloer gaat plaatsen. Ga je dit zelf doen of laat je dit doen? Bij Jouw binnenhuisadviseur bieden we je de mogelijkheid om het gehele proces van A tot Z uit handen te nemen. Zo hoef jij alleen maar de kleur en het type vloer uit te zoeken, wij doen de rest! Ben je benieuwd wat wij allemaal voor je kunnen doen? Lees hier dan vijf voordelen van het laten leggen van je nieuwe vloer!

#1: Een nieuwe vloer geeft jouw interieur een nieuwe boost

Soms wil je gewoon een vernieuwd interieur. Een nieuwe plek om je thuis te voelen, een nieuwe plek om compleet te ontspannen en een nieuwe plek waar je trots op bent. Met een nieuwe vloer in huis kun je dat heel erg goed realiseren! Maar we horen je denken: een nieuwe vloer zorgt ook voor veel gedoe! Alles moet het huis uit, alles moet verschoven worden…en dat is precies de reden waarom je voor een all-in service moet kiezen! Wij nemen je alle zorgen uit handen, zeker weten.

#2: We voorzien je van een kleuradvies aan huis

Voordat je een nieuwe vloer uitzoekt is het van belang om te weten welke kleuren je absoluut wel en absoluut niet moet kiezen bij je huis. Misschien heeft de ruimte waar een nieuwe vloer komt weinig daglicht, of misschien komt er juist heel veel zon binnen? En hoe ziet de rest van je interieur eruit? Dit soort vragen nemen we graag met je door voordat je een nieuwe vloer uitzoekt. Wij zorgen ervoor dat je met een verrassend advies een definitieve vloer kiest!

#3: We meten de vloer voor je op en inspecteren alle onderdelen

Naast het nauwkeurig laten opmeten van je vloer is een inspectie van de huidige vloer en de ondervloer van groot belang voor een langdurig behoud van je nieuwe vloer. Daarom helpt het tijdens het leggen van een vloer, om de ondervloer uitgebreid te bestuderen. Zijn er schimmels? Is er betonrot op de basisvloer? Dit soort onderdelen nemen we allemaal voor je mee in de inspectie, waardoor je zeker bent van de beste werking van je nieuwe vloer.

#4: We egaliseren de ondervloer

Een belangrijk onderdeel voor langdurig plezier van je nieuwe vloer is een goed geëgaliseerde ondervloer. Niks is zo vervelend als een nieuwe vloer met oneffenheden! Daarom vinden wij het belangrijk dat je de ondervloer goed egaliseert. Deze service bieden wij dan ook altijd als we een nieuwe vloer komen leggen. Op die manier ben jij zeker van langdurig plezier van jouw nieuwe vloer!

#5: We leggen de vloer vakkundig en met 10 jaar garantie!

Misschien wel de belangrijkste reden waarom je een vloer bij Jouw binnenhuisadviseur wil laten leggen is, zodat je zeker weet dat het geheel vakkundig wordt gerealiseerd. Je hebt hierboven gelezen hoe we die vakkundigheid voor jou realiseren en daar staan wij ook voor! Daarom krijg je bij Jouw binnenhuisadviseur naast uitgebreide service ook uitgebreide garantie: we bieden jou 10 jaar garantie op de vloer die je kiest.

We hopen dat het duidelijk is hoe we bij Jouw binnenhuisadviseur zorgen voor de beste kwaliteit en de beste service. Maar, onze service gaat verder. We geven graag advies over veel voorkomende vragen en we helpen je graag als je juist een hele specifieke vraag hebt! Bij Jouw binnenhuisadviseur streven we altijd naar het geven van een verrassend advies!