Welke raamdecoratie plaatsje in debadkamer?

Slogan logo Dat is een goed idee!

Raamdecoratie plaats je letterlijk overal in huis. Dat houdt in dat je niet alleen in de woonkamer en keuken moet zoeken naar welk product je mooi en geschikt vindt, maar ook in de badkamer! En de badkamer is een ruimte met speciale vragen en wensen. Want naast dat de badkamer vaak een andere stijl heeft dan de rest van je huis, is het ook een ruimte waar veel meer vocht ontstaat dan in andere ruimtes. Welke raamdecoratie is het meest geschikt voor jouw badkamer? Lees het hier!

De beste raamdecoratie in de badkamer

Wie op zoek is naar de beste raamdecoratie voor in de badkamer, doet er goed aan om te kiezen voor bijvoorbeeld horizontale jaloezieën, shades of shutters! Met deze raamdecoratie kies je niet alleen voor goede privacy in de badkamer, je kiest ook voor een type product dat erg goed tegen vocht van bijvoorbeeld de douche of het bad kan!

Welke stof kies je voor in de badkamer?

Niet elke stof die je kiest voor je Duette® of Plissé shades is geschikt om te plaatsen in de badkamer. Het is zonde als je een product voor je ramen plaatst dat uiteindelijk vormen van schimmel of slijtage gaat vormen! Daarom heeft Luxaflex® een speciale stof ontwikkeld genaamd DustBlock®. Deze speciale stof is antistatisch en stoot niet alleen vocht, maar ook vuil af! Dit helpt je tegen langdurig behoud van de raamdecoratie. Maar let op! Niet elk product van Luxaflex® kan van deze stof worden voorzien. Je kunt DustBlock® krijgen op Plissé Shades en rolgordijnen.

Altijd de gewenste privacy met Top-Down/Bottom-up

Een ander belangrijk onderdeel waar je raamdecoratie aan dient te voldoen is privacy. Naast mooi en voldoende licht is privacy van groot belang in de badkamer. Een goede oplossing hiervoor is bijvoorbeeld het top-down/bottom-up systeem dat op een aantal van de producten verkrijgbaar is. Hiermee geef je jezelf echt alle vrijheid die je nodig hebt, als het aankomt op privacy. Je kunt jouw nieuwe raamdecoratie zo echt op alle mogelijke manieren openen en dicht doen. De top-down/bottom-up functionaliteit is verkrijgbaar op Duette® shades, Plissé shades en horizontale jaloezieën.

We geven graag advies over veel voorkomende vragen, maar we helpen je ook graag als je juist een hele specifieke vraag hebt! Wil je meer weten over de mogelijkheden bij jou thuis? Maak een afspraak bij ons in de winkel of maak een moodboard met onze inspiratie app. Neem het moodboard mee naar de winkel, zo kunnen we nog gerichter voor jou aan de slag!