Brengt orde en stijl in jouw ruimte

Allure kledingkasten op maat

Kledingkast op maat

Met een Allure kledingkast op maat creëer je een unieke en kwalitatieve kast die past in de gewenste ruimte van jouw huis. Allure is al sinds 2007 een begrip op het gebied van hoogwaardige kasten die je helemaal op basis van jouw wensen kunt samenstellen. Denk aan de afmetingen en de uitstraling. Van elegant minimalistisch tot kleurrijk en opvallend. Plan vrijblijvend een adviesgesprek om jouw Allure kledingkast op maat te maken.

Voordelen:

check (1).png  Bepaal zelf de indeling en uitstraling van jouw kledingkast.

check (1).png  Ruim 60+ kleuren en patronen.

check (1).png  Past in de gewenste ruimte, alles wordt op maat gemaakt.

 

Creëer jouw perfecte kledingkast

Jouw stijl, jouw kledingkast op maat

Maak van jouw kast een echte eyecatcher. Je hebt eindeloze personalisatiemogelijkheden om de kast helemaal naar wens samen te stellen. Er zijn ruim 60 verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. Kies de gewenste voering, (hout)kleuren en patronen. Bepaal je eigen indeling van je eigen kast. Je kunt zelfs kiezen voor een schuifdeur, draaideur of normale deur. Één ding is zeker, je kunt de kast zo persoonlijk maken zoals je zelf wilt.

De mooiste opbergoplossingen van Allure

Veelgestelde vragen over Allure kledingkasten op maat

 • Wat kost een kledingkast op maat?

  Bij Caspar Dekkers Interieurs kun je jouw eigen gewenste kledingkast helemaal zelf op maat stellen. De levertijd hangt geheel af van de maatvoering, producten en ontwerp. Tijdens het adviesgesprek kunnen wij ...
  Lees verder...
 • Wat is de levertijd van een kledingkast op maat?

  Dat ligt geheel aan de kast die je wilt hebben. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Wij denken graag mee om een Allure kledingkast op maat te laten maken binnen jouw budget.
 • Worden de kledingkasten helemaal op maat gemaakt?

  Ja, de kledingkast die we samen met jou samenstellen worden helemaal op maat gemaakt. Zo wordt de beschikbare ruimte voor jouw nieuwe kast optimaal benut. Alle kledingkasten worden door onze vakprofes...
  Lees verder...
We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in de meubelen van Allure kasten
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)