Brengt orde en stijl in jouw ruimte

Allure inloopkasten op maat

Inloopkast op maat

Ga mee op reis om de Allure inloopkast te creëren die bij jou past. Allure is al sinds 2007 een begrip op het gebied van hoogwaardige kasten. Samen met onze specialisten maken we een inloopkast die voldoet aan al jouw wensen. Zodat je straks de inloopkast hebt die jouw (mode)verhaal vertelt.

Voordelen:

check (1).png  Jouw hele garderobe binnen handbereik

check (1).png  Alsof je iedere dag een winkel in loopt

check (1).png  Waar jouw mode fantasieën werkelijkheid worden

check (1).png  Waar jouw mode fantasieën werkelijkheid worden

 

Maatwerk tot in de puntjes

Inloopkast op maat maken bij Caspar Dekkers Interieurs

Wil je de ruimte in jouw kamer optimaal benutten? Maak een afspraak met een van onze experts en ontdek de talloze mogelijkheden om jouw perfecte inloopkast te creëren, geheel naar jouw wensen. Of je nu een schuin dak hebt, een wat kleinere of juist een grote kamer hebt, alles is mogelijk.

De mooiste opbergoplossingen van Allure

Een inloopkast die jouw levensstijl weerspiegelt

Geef jouw inloopkast op maat een persoonlijke touch

Een inloopkast is een investering die je jarenlang plezier zal geven. Je hebt keuze uit verschillende designs, diktes en structuren en ruim 60+ kleuren. Zo kun je een kast creëen die perfect aansluit bij jouw interieur. Combineer jouw kast met allerlei handige elementen zoals lades, legplanken, roedes, schoenrekken en meer. Van kleding tot aan stropdassen, je bergt straks alles gemakkelijk op.

Alles voor een perfecte sfeer

Creëer een wow-effect met verlichting

Als je jouw walk in closet binnenloopt wil je een wow-effect creëren. Als je een lade opent, is het belangrijk om goed te kunnen zien wat je nodig hebt. Gelukkig is het mogelijk om verlichting toe te voegen aan jouw op maat gemaakte inloopkast.

Veelgestelde vragen over Allure inloopkasten

 • Kun je ook in kleinere ruimtes een inloopkast maken?

  Bij Caspar Dekkers Interieurs kun je jouw eigen gewenste kledingkast helemaal zelf op maat stellen. De levertijd hangt geheel af van de maatvoering, producten en ontwerp. Tijdens het adviesgesprek kunnen wij ...
  Lees verder...
 • Wat is de levertijd van een kast op maat?

  Dat ligt geheel aan de kast die je wilt hebben. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Wij denken graag mee om een Allure kledingkast op maat te laten maken binnen jouw budget.
 • Wat kost een inloopkast op maat?

  Ja, de kledingkast die we samen met jou samenstellen worden helemaal op maat gemaakt. Zo wordt de beschikbare ruimte voor jouw nieuwe kast optimaal benut. Alle kledingkasten worden door onze vakprofes...
  Lees verder...
 • Worden de inloopkasten helemaal op maat gemaakt?

  Bij Caspar Dekkers Interieurs kun je jouw eigen gewenste kledingkast helemaal zelf op maat stellen. De levertijd hangt geheel af van de maatvoering, producten en ontwerp. Tijdens het adviesgesprek kunnen wij ...
  Lees verder...
We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in de inloopkasten van Allure
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)