Een slim huis, een fijn thuis!

De adviseurs van Caspar Dekkers Interieurs helpen je bij slimme woonkeuzes

Woon je slim, dan vormt je huis een aangename plek waarin alles is afgestemd op jouw wensen en smaak. Wij adviseren je daarbij graag over hoe jouw huis nóg slimmer wordt. Met elektrische bediening bijvoorbeeld, handige gadgets, producten die e...
Lees meer


Ga ook voor een slim huis!

Voor wie houdt van luxe en gemak zijn er verschillende producten en interior hacks om het thuis aangenamer te maken. Elektrische bediening voor je raamdecoratie staat met stip op nummer één, maar er is meer! Slim wonen betekent ook slim kiezen voor kwaliteit en slim omgaan met je producten zodat ze zo lang mogelijk meegaan.

Voor je start met de inrichting of verbouwing van je huis, is het slim om langs te komen bij Caspar Dekkers Interieurs. Onze interieuradviseurs denken met je mee, van bouwtekening tot realisatie. Zij houden daarbij rekening met de ligging van je huis, de functie van ruimtes en jouw woonwensen.

Onze slimme acties:

SmartCord® bediening voor je raamdecoratie

SmartCord® bediening voor je raamdecoratie

Met de SmartCord® bediening van Luxaflex® bedien je je vouwgordijnen, Duette®, Silhouette® en Plissé shades op een slimme én veilige manier. Bijzonder is dat het intrekbare koord een constante lengte houdt. Hierdoor heb je geen last van lange slingerende koorden en kun je je zonwering moeiteloos en veilig bedienen. Geef een simpel trekje aan het touw en de zonwering zakt automatisch naar de gewenste eindpositie. 

Voordat je gaat verbouwen

Voordat je gaat verbouwen

Dit is hét moment om na te denken over de inrichting van je huis. Een stylist kan je goed adviseren over bijvoorbeeld de locatie van verlichtingspunten en stopcontacten, geschikte raamdecoratie voor de ramen of een vloer in combinatie met vloerverwarming. Ogenschijnlijk kleine aandachtspunten die een grote invloed hebben op je woongenot! Aanpassingen kunnen zo tijdens de bouw al gedaan worden. Handig!  Wil je graag een adviesgesprek met één van onze adviseurs? Maak direct een afspraak voor een uitgebreid advies!

lees onze blogs over duurzaamheid

Ontdek onze duurzame collecties en maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs:

Interieuradvies in de winkel (aanbevolen)

Interieuradvies aan huis

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief