Hofstede Raanhuis in de regio Vlijmen, Waalwijk en Den Bosch

De maatwerk meubels van Hofstede Raanhuis bij Caspar Dekkers Interieurs

Caspar Dekkers Interieurs is de erkende interieurspecialist voor Hofstede Raanhuis voor de regio Vlijmen, Waalwijk en Den Bosch. Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. Via Caspar Dekkers Interieurs kun je prachtige en unieke meubels laten creëren. Jouw wensen staan centraal, waardoor je gedroomde meubel werke...
Lees meer

Italiaans temperament en oer-Hollands meesterschap

Meubelmakers sinds 1913

Meubelmakers sinds 1913

Meubelmakers sinds 1913

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. Ijn eigen fabriek in Nederland worden de meest prachtige en unieke meubels als kasten, tafels, banken en fauteuils gecreëerd. Jouw wensen staan bij het meubelmerk centraal, waardoor je gedroomde meubel eindelijk werkelijkheid wordt!

Samen de showroom bezoeken

Samen de showroom bezoeken

Samen de showroom bezoeken

Samen kunnen we een bezoek brengen aan de showroom in Renkum, waar het merk met trots de meest actuele collecties presenteert. Hier heeft Hofstede Raanhuis diverse bijzondere sferen samengesteld die goed toepasbaar zijn in elk interieur. Alles wat je in de showroom ziet is ook daadwerkelijk mogelijk, op maat gemaakt. Je kunt de meubels zo samenstellen zodat aansluit bij jouw persoonlijkheid, wensen en budget.

Klik om de afbeelding te vergroten

Caspar Dekkers Interieurs is de erkende interieurspecialist in Keijser & Co in de regio Vlijmen, Waalwijk en Den Bosch.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Caspar Dekkers Interieurs jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Hofstede Raanhuis meubel.
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)